• anne392

Laat je Karakter zien en maak er een Uniecke kerst van!

Bijgewerkt: 22 dec 2018Het is bijna kerst. Daarom willen wij graag onze eerste blog met jullie delen. Kerst associëren de meeste mensen met gezelligheid en het samen zijn. Voor de één is de kerstgedachte het kindje Jezus. Voor de ander gaat dit om cadeautjes onder de kerstboom of lekker eten. Bijna altijd is dit met de mensen om je heen die je familie en vrienden mag noemen.

A merry Christmas?


Kerst is een fijne periode waar elk jaar veel mensen hartstochtelijk naar uitkijken. Maar is dit wel zo? Geldt dit voor iedereen? Kerstperiode heeft namelijk twee kanten. Voor de ene is dit een mooie periode en voor de ander brengt de kerst veel spanningen met zich mee. Want wat nu bijvoorbeeld als bij familie of vrienden zijn nou niet gebruikelijk is? Wat als een groep mensen om je heen lastig of onduidelijk is? Want wat wordt er van je verwacht? Naast wie moet je nu gaan zitten? Met wie maak je een praatje, hoe gedraag je je sociaal? Overal en alles draait om eten, help wat ga ik nu eten? Hoe los je het op als je al na een half uur overprikkeld bent en iedereen verwacht dat je langer blijft dan het voorgerecht? Wat als je geen plek hebt om naar toe te gaan of je de mensen liever vermijdt?Leren om unieck te zijn


Leren om hiermee om te gaan is in de realiteit dagelijkse kost voor heel veel mensen. Voor onze bewoners geldt dit ook. Wij willen hen een veilige plek geven om te leren. Leren dat je mag zijn wie je bent. Dat unieck zijn goed is en de maatschappij mensen met een karakter nodig heeft. Laten we met kerst ons uniecke zelf zijn en de mensen om ons heen accepteren. Laat je karakter zien en kijk om je heen. Zie wie er echt naast je staat. Help de mensen om je heen. Leer samen om te gaan met de confrontaties die er zijn. Bied iedereen een veilige en warme plek!


Bedankt! En een uniecke kerst!


Wij willen je bedanken voor je aankopen en daardoor het vertrouwen in ons. Wij hopen ook volgend jaar weer mooie karakteristieke producten te kunnen maken voor jou.

Wij van Karakter en Unieck wensen je warme, veilige en liefdevolle dagen toe met de uniecke mensen om je heen.

Tot volgend jaar!


Lieve groetjesss,

Team karakter

141 keer bekeken2 reacties

Proudly created with Annie

  • Facebook
  • Instagram
0