• anne392

Van alle markten thuis!Degene die ons op Instagram en Facebook volgen, hebben het al voorbij zien komen: wij stonden de afgelopen weken regelmatig op een markt! We stonden op de kerstmarkten van Ammerstol, Lopik en ook al twee keer(!) op de weekmarkt in Schoonhoven. Over de markt in Schoonhoven kunnen wij u wat leuks vertellen! U kunt ons hier voortaan maandelijks vinden op de laatste woensdag van de maand. Hoe leuk vinden wij dat. Want wat is er nu leuker dat je andere mensen blij kan maken met iets wat je zelf gemaakt hebt. Dit is namelijk wat we doen: producten maken en zo vaardigheden aanleren, onderhouden en uitbreiden. Wij zijn namelijk mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Ja zo heet dat en het betekent dat we soms iets meer tijd/uitleg en hulp nodig hebben. Maarrr als we deze ruimte krijgen, maken we ontzettende gave producten. De komende tijd gaan we ons zelf uitgebreider voorstellen, want wie zitten er nu achter dat team Karakter?

Op de markt in Schoonhoven kunt u meer producten vinden dan we in de webshop hebben. Wij zijn namelijk (bijna) van alle markten thuis: houten producten voor in de woonkamer, kinderkamer of babykamer; posters en kaarsen. Maar ook voor (kerst)kaarten; kaarsenstandaards en geweckte stoofpeertjes, courgettesoep of appelmoes kunt u bij ons terecht! Als u zich af vraagt of we uw wens op maat kunnen maken, vraagt u ons dan naar de mogelijkheden. Wij willen u bedanken voor alle bestellingen die we de afgelopen tijd gehad hebben. Dank dat u ons reden geeft om nog weer leukere producten te maken. Wij genieten van de lieve woorden die we van onze klanten terug krijgen.

Voor nu gaan we van onze welverdiende vakantie genieten, daarna staan we weer voor u klaar met frisse energie, nieuwe ideeën en producten! Wij van Karakter Producten wensen u een gelukkig, gezond en karaktervol nieuwjaar toe!

Happy new year!

46 keer bekeken

Proudly created with Annie

  • Facebook
  • Instagram
0